Prohledat tento blog

úterý 4. října 2016

Missha For Men Aqua Breath – řada pro hydrataci mužské pleti

I mužská pleť potřebuje hydratovat. Je namáhána vlivy vnějšího prostředí i holením. Muži vyžadují krémy lehké, rychle vstřebatelné, nezanechávající mastný film, zkrátka takové, o kterých skoro neví, protože mnoho jich není ani zvyklých něčím se mazat a cokoliv na pleti je jim nepříjemné. Jakmile se ale zbaví předsudků a najdou přípravek, který jim vyhovuje, většinou vezmou některé krémy a další typy pánských produktů na pleť na milost.

Ideální je pro pánskou pokožku krém lehký, hydratující a chránící, bojující proti nadměrnému vzniku vrásek. Řada Missha For Men Aqua Breath zahrnuje hydratační přípravky působící hluboko v pokožce díky obsahu kyslíku. Důležitou složkou je komplex AQUA ACTIVE H s aloe vera pro zklidnění a medem pro hydrataci. Zároveň obsahuje tato řada jen velmi málo alkoholu, díky čemuž je velmi šetrná a vhodná pro všechny typy pleti.



Hydratační toner se používá po umytí obličeje, přiměřené množství se lehce vklepe do pleti.


Hydratační emulze se aplikuje se po použití toneru.

Hydratační fluid 2v1 je tonerem a emulzí v jednom, zjednodušuje předchozí dva kroky a spojuje je do jediného. Zanechává pokožku dlouhou dobu hydratovanou a pánové si jej jistě oblíbí. Stačí jej nanést na umytý obličej a nechat vstřebat.

Pro muže, kteří vezmou na milost i krém, je tu vysoce hydratační pleťový krém, který hydratuje pokožku intenzivně do hloubky a nejlepší je aplikovat jej po nanesení emulze nebo fluidu.


Pořídit si můžete celou tuto řadu nebo jen některý z přípravků, působí dobře samostatně, ale ještě lépe společně. Uvažujete, co darovat k Vánocům? hydratační kosmetika je dobrý tip na dárek pro muže ve vašem okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat