Prohledat tento blog

pondělí 10. října 2016

Bojujte proti nežádoucí pigmentaci pleti a předčasným vráskám

Nad tvorbou pigmentových skvrn v obličeji žádná z nás nejásá. Nevypadají pěkně a zbytečně přidávají roky. Jde o kožní léze vznikající působením slunečních paprsků a přibývají s věkem a opakovanou expozicí UV záření. V kůži se nadměrně tvoří melanin a vzniká pigmentace, která má za úkol kůži chránit před dalším slunečním zářením. Úplně se vyhýbat sluníčku nejde, základem ale je chránit se před přímými paprsky (pobytem ve stínu, kloboukem, slunečními brýlemi, krémem s vysokým UV faktorem). Někdo na pigmentové skvrny trpí, jiný ani pomalu neví, o čem je řeč.

Po celý rok můžeme pokožku chránit kvalitními přípravky. Ano, i po skončení léta bychom neměli zapomínat na vhodné krémy s UV faktorem! Patří k nim i pleťový ochranný krém MISSHA Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Sun Protector. Jedná se o krém s trojí funkcí. Především chrání proti UV záření, což je hlavní příčina potíží s nadměrnou tvorbou vrásek a pigmentových skvrn. Dále pečuje hydratací a výživou o již vytvořené vrásky a pleť rozjasňuje. Díky tomu vypadáme mladší a svěžejší, zároveň ale krém není mastný a nezanechává pokožku nepěkně lesklou.


Tento ochranný krém obsahuje extrakt z bílých lanýžů bohatý na aminokyseliny, minerály a vitamin B. Depigmentační a zdokonalující účinky má antioxidační složka NeoWhite LP s lipoovou kyselinou. Rakytník obsahuje mnoho vitaminů, pleť vitalizuje a rozjasňuje. Ochranu pokožky před škodlivými vnějšími vlivy poskytují extrakt ze sněžného lotosu a fermentovaný rýžový extrakt.

Podobné účinky a téměř shodné složení má i MISSHA Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Cream.



Žádné komentáře:

Okomentovat