Prohledat tento blog

pondělí 31. října 2016

Konjaková houba pro čištění pleti ─ vybrat bílou, nebo černou?

Konjaková houba je přírodní čistící houba určená na pleť. Vyrábí se z asijské houby Amorphophallus Konjac. K čemu je dobrá? Zajistí jemný peeling, má přírodní antibakteriální a protiplísňové účinky, obsahuje živiny a pomáhá pleť udržovat hladkou. Její pravidelné používání vyrovnává pH kůže a redukuje ucpané póry. Vhodná je dokonce i pro citlivou nebo problematickou pleť.

Jak se houba používá

Před použitím houbu nechte nasáknout vodou a masírujte jí pleť obličeje nebo třeba i pokožku celého těla. Není potřeba sahat zároveň po mýdle nebo odličovacích prostředcích, stačí pouze houba a voda. Pokud ale chcete, můžete její použití zkombinovat s vaším čistícím krémem, gelem či pěnou. Po použití ji stačí nechat vyschnout, ale pokud možno ne úplně.


Černá a bílá houba

Missha  má pro vás dvě varianty konjakové houby, a to tmavou a světlou. Tmavá varianta obsahuje 90 % přírodní houby a 10 % bambusového uhlí, u bílé varianty je uhlí nahrazeno bílým jílem. Ze složení vyplývá i použití houby. Černá je určena pro mastnou, smíšenou a aknózní pleť, bílá zase pro pleť normální a suchou.

Žádné komentáře:

Okomentovat