Prohledat tento blog

pondělí 17. října 2016

Depilační krémy Missha jsou vhodné i pro citlivou pokožku

Na oholené nohy, třísla a podpaží bychom měly dbát po celý rok, i když chladné počasí svádí k tomu péči o krásu trochu zanedbávat. Ani když se zrovna neproducírujeme někde v plavkách, budeme se určitě lépe cítit bez nežádoucího „porostu“, nehledě na to, že muži ocení, když o sebe žena pečuje.

Chcete-li se vyhnout holení žiletkou, aplikaci vosku nebo použití epilátoru, a zatím nepřemýšlíte o trvalé depilaci, máte ještě jednu možnost – depilační krém. Missha nabízí depilační krém pro normální i citlivou pokožku. Odstraní nežádoucí chloupky rychle a poměrně snadno. Je potřeba dodržet několik zásad, a to nepoužívat ho opakovaně dříve než po 72 hodinách a po depilaci vyčkat 24 hodin s opalováním, nanesením antiperspirantu, parfému nebo pleťové vody. Mohlo by dojít k podráždění pokožky.

Jak se depilační krém do sprchy používá? Nejlepší je vybrat si čas těsně před sprchou nebo koupelí. Na požadovanou oblast, kde se chceme zbavit chloupků, naneseme přiměřené množství krému a necháme působit 2 až 3 minuty. Chloupky pak odstraníme přiloženou houbičkou nebo mycí houbou, jde to i dlaní. Nakonec vše důkladně opláchneme, a je to.

Depilační krém pro normální pokožku obsahuje extrakty z heřmánku, kořene morušovníku a divoké chryzantémy pro hydrataci a zklidnění pokožky.


Depilační krém určený pro citlivou pokožku obsahuje extrakty z divoké chryzantémy, lékořice a aloe vera gel pro zklidnění a mírnění podráždění. Dalšími složkami jsou avokádový a jojobový olej pro tvorbu ochranné bariéry.


2 komentáře:

  1. Hezký den :) Připomíná mi to depilační krémy od Veet. Ale ty mi bohužel nikdy moc nevyhovovaly. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte srovnání právě s tímto? Je mi jasné, že kosmetika Missha bude o dost kvalitnější. Není to prostě ta klasická drogerie. Jinak potom uvažuji o této možnosti. Ale pořád se rozhoduji.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se dívala na nějaké depilační pomůcky tady, ale bohužel jsem nic nenašla, takže buď nic takového neprodávají nebo se neumím pořádně podívat. Depilační krémy vypadají skvěle, ale vadí mi třeba nemožnost použití deodorantu, takže zatím zůstávám u pěny a holítek :)

    OdpovědětVymazat