Prohledat tento blog

pondělí 30. května 2016

Tonery s čajovými výtažky pro všechny typy pleti

Missha má v nabídce trio multifunkčních tonerů z řady Near Skin s přírodními výtažky, z nichž si vyberete, ať už je vaše pleť jakákoliv.

Aplikují se na tvář po jejím omytí a odlíčení, nejlépe pomocí vatového tamponu, to ale není jediný způsob, jak je lze použít. Další variantou je nalít obsah do rozprašovače a použít pro osvěžení pokožky kdykoliv je potřeba. Toner se dá využít i jako pleťová maska za pomoci plátýnka nebo vatového tamponu s působením přibližně 10 minut.

Výtažky z čaje jsou známým prostředkem k ochraně pleti před škodlivými vlivy, zlepšují její stav a bojují s volnými radikály.

Pro mastnou pleť je určen MISSHA Near Skin Green Tea Toner s adstringenčními účinky zeleného čaje, který brzdí tvorbu mazu, čistí zanesené póry a navíc je bohatý na antioxidanty.



Suché pleti se sklonem k šupinatění bude vyhovovat MISSHA Near Skin Black Tea Toner s výtažky z černého čaje. Hydratuje, vyživuje a rovněž má, podobně jako zelený čaj, antioxidační účinky.


Toner s růžovým čajem z ještě nerozkvetlých pupenů MISSHA Near Skin Rose Tea Toner je vhodný pro pleť citlivou a snadno zranitelnou vnějšími vlivy. Hydratuje a zklidňuje, má rovněž antibakteriální účinky.



Žádné komentáře:

Okomentovat