Prohledat tento blog

neděle 8. května 2016

Máte odvahu na růžové vlasy? V nabídce barev je nyní i odstín ROSE PINK

Omrzely váš vaše vlasy? Pokud nechcete experimentovat se střihem, zkuste to s barvou. Momentálně jsou v kurzu barvy netradiční, jako modrá, fialová, šedivá nebo růžová. A právě růžovou si můžete dopřát i díky značce Missha. Ta má nově v nabídce pěnových barev na vlasy Tinted Bubble Hair Coloring odstín ROSE PINK. K dřívějším třem odstínům přibyl kromě něj i odstín ASH BROWN.



Růžová sluší dlouhým i krátkým vlasům a dokáže s vaším vzhledem divy. Není pro každého, ale pokud máte dostatek sebevědomí, touhu po změně a nevadí vám, když se za vámi občas někdo cizí otočí, nebo když známí budou vyzvídat: "Proč máš růžové vlasy?", tak vás možná velmi příjemně překvapí. Nejlépe samozřejmě chytá blondýnkám. Účes může i pouze oživit pár prameny, růžovým melírem, nabarvením konečků nebo podbarvenou ofinou. Správný střih a styling jsou pro dokonalý efekt rozhodně potřeba.

A jak kombinovat růžové vlasy s oblečením? Určitě nešlápnete vedle s barvou černou, bílou a šedivou nebo se studenými barvami jako je modrá, zelená nebo fialová. Sázkou na jistotu je pak modrá džínovina. Pozor si dávejte na jiné odstíny růžové, s některými nebude ladit. Možná bude muset trochu pozměnit svůj make-up nebo dokoupit pár doplňků, rozhodně to ale stojí za to.

Pěnové barvy na vlasy Missha jsou pro domácí barvení ideální, neobsahují amoniak a jsou k vlasům šetrné. Obsahují dokonce i keratin, panthenol, hedvábný protein a výtažek z indického kadidla. Vytvoří bohatou pěnu a bublinky proniknou ke každému vlasu, aby bylo nanesení precizní, bez nějakých nepěkných přechodů nebo dokonce fleků. Vlasy jsou po barvení vyživené, pevné a lesknou se.

Žádné komentáře:

Okomentovat