Prohledat tento blog

pondělí 16. května 2016

9 kroků péče o pleť v jediném krému s kolagenem

Zpomalit stárnutí pleti jde správnou péčí, dostatkem spánku, dobrou životosprávou a minimem stresu. Aby byla pokožka pružnější, potřebuje dodat kolagen, který tvoří asi 70% hmotnosti kůže a s věkem se přirozeně začíná ztrácet. Děje se tak už od 30. roku života. Dostatek nebo nedostatek kolagenu má na naši pleť zásadní vliv, je to základní složka pojivových tkání zodpoví tkání a zodpovídá i za pružnost, vlhkost a pevnost kůže. Obnovou kolagenu je dobré začít se zabývat včas, třeba už před prahem třicítky.

Ztráta kolagenu je jednou z hlavních příčin nepříjemných změn pokožky, jako je ochabování kontur obličeje a vznik prvních vrásek. Důležité je pleť důkladně čistit, dopřát jí hydrataci a nezapomínat na denní, noční ani oční krém. K největší ztrátě kolagenu pak dochází po menopauze kvůli poklesu estrogenů. Proto je třeba používat kosmetiku relevantní k našemu věku a včas začít používat přípravky pro stárnoucí pleť.

Missha má pro vás pomocníka pro co nejmladistvější vzhled pokožky, a to anti-age krém s kolagenem 9 v 1, který v jediném kroku působí na pokožku hned devíti účinky. Jaké to jsou? Výživa, hydratace, zklidnění, ochrana, vitalita, zvýšení elasticity, sjednocení tónu a zjemnění textury.

MISSHA Near Skin Aqua Collagen Cream obsahuje nízkomolekulární kolagen, který proniká snadno do pokožky a dokonce dochází i k spojování poškozeného kolagenu dohromady díky collagen binding systému.



Krém můžete použít jako denní nebo noční, dá se ale aplikovat i jako dodatek k přípravku, který jste zvyklí používat.

1 komentář:

  1. "Zpomalit stárnutí pleti jde správnou péčí, dostatkem spánku, dobrou životosprávou a minimem stresu." Ano ano, je to tak a za mě tedy souhlasím hlavně s tím dostatkem spánku. Neznám žádnou jinou činnost, která by dokázala tolik regenerovat člověka, jako je kvalitní spánek. A na to je potřeba velmi dobrá zdravotní matrace. Já jsem zjistila, že u mě je to opravdu hodně znát.

    OdpovědětVymazat