Prohledat tento blog

pondělí 23. května 2016

Olej pro pokožku nastávajících maminek

Změny v těhotenství se týkají i pokožky. Na jednu stranu se můžeme dočkat zlepšení kvality pleti, ta se vyhladí a zmizí některé potíže, ale některé ženy naopak pokožka potrápí více, než předtím. Je to zkrátka individuální, navíc je kůže zatěžována tím, jak se na některých místech napíná. Nejvíce je namáhaná kůže prsou, břicha a boků, zvětšování objemu může vést k popraskání, ztrátě pružnosti a vzniku strií.

Důležitá je především prevence. Pokud jste předtím mazání zanedbávala, zkuste se na něj zaměřit a docílit toho, aby se stalo vaší pravidelným rituálem. Když uděláte maximum, budete mít ze sebe dobrý pocit a nebudete si pak vyčítat, že jste mohla potížím zabránit.

Čím mazat, aby to fungovalo a ještě k tomu pěkně vonělo? Zkuste tělový olej Mom's Body Oil z řady MISSHA Near Skin. Jedná se o přírodní péči složenou ze 7 rostlinných olejů: arganového, kokosového, jojobového, ylang ylang, slunečnicového, hroznového a světlicového. Přírodní kosmetika je v těhotenství více než vhodná, složení tohoto oleje je šetrné a nedráždí.



S tímto tělovým olejem si můžete mazat kůži celého těla, zejména místa náchylná k vysušování a popraskání. Hodí se i jako olej masážní a vybaven je praktickou pumpičkou. Nejlepší účinek má jeho nanesení těsně po koupeli.

Žádné komentáře:

Okomentovat