Prohledat tento blog

pondělí 27. prosince 2021

Lak na vlasy s hedvábím

Jakmile potřebujete vytvořit složitý účes, neobejdete se bez laku na vlasy. Ten byste ale měli mít po ruce i v případě, že toužíte po přirozených vlnách nebo dokonale hladkých rovných vlasech. Zkrátka je to všestranný pomocník pro dokonalý vzhled.

Hlavním posláním laku na vlasy je samozřejmě úprava účesu. Lak MISSHA Procure Transtyle Holding Hair Spray o vlasy dokonce pečuje. Obsahuje šípkový extrakt a nanozomy hedvábných peptidů. Účes vydrží celý den, lak nezanechává lepkavý pocit a chrání vlasy před nepříznivými vlivy. Po použití je vaše hříva hydratovaná a hebká, ať už jste zvolili jakoukoliv úpravu.

Před použitím je nutné lak protřepat. Na vlasy se stříká ze vzdálenosti 10 cm.

S lakem na vlasy můžeme kouzlit i jinak než během úpravy účesu. Dá se využít v domácnosti nebo při doladění vzhledu k dokonalosti. Zkrotit se s ním dá například neposedné obočí, a to tak, že trochu laku stříkneme na štěteček a obočí pročešeme. 

 



Jaké další využití laku na vlasy najdeme?

Natržené oko na punčoše v nouzi přelakujeme a zamezíme tak šíření katastrofy dál. Pokud nastříkáme lakem na vlasy sukni z vnitřní strany, případně punčochy, nebude se nám oblečení vyhrnovat po silonkách nahoru. V létě nastříkejte stélku bot lakem na vlasy, aby se nám kvůli pocení boty nevyzouvaly. Pokud nastříkáme trochu laku na kapesník,můžeme s ním přetřít oblečení, na kterém se nám zachytily zvířecí chlupy. Nechtěnou čáru od propisky nebo skvrnu od rtěnky na látce postříkáme lakem, necháme zaschnout, setřeme a vypereme. Výtvarná díla dětí i dospělých vydrží déle jasně barevná, pokud je ve finále zafixujeme právě lakem na vlasy. Hodí se to hlavně na výkresy tvořené uhlem nebo křídami. Lak na vlasy dokáže pomoct i s hladkými tkaničkami, které se neustále rozvazují. Pokud postříkáme lakem roztřepený konec nitě, snadno ji navlékneme uchem jehly.

Jak je vidět, mít lak na vlasy ve své koupeně se opravdu vyplatí.


Žádné komentáře:

Okomentovat