Prohledat tento blog

úterý 4. ledna 2022

Kouzlení s rozjasňovačem

S rozjasňovačem se dá čarovat. Stále bohužel nepatří mezi top produkty, které nechybí v žádné kosmetické taštičce. Mnoho žen mu postupně přichází na chuť a profesionální vizážisté s ním rádi pracují. Podlehněte také jeho kouzlu! Dodá vám jiskru, zdůrazní rysy, vnáší blyštivou energii do výsledného líčení.

Díky pigmentům odrážejícím světlo rozjasňovače krásně prosvětlí určenou oblast. Představují druhou část konturování. Bronzer slouží k zeštíhlení rysů a kamufláži, rozjasňovač zase ke zdůraznění předností. Výsledkem jsou lépe definované a výraznější kontury. Rozhodně by se s ním ale mělo zacházet decentně. Zpočátku stačí udělat několik drobnch teček a rozetřít do ztracena. Největším úspěchem je, pokud nikdo nepozná, že jste rozjasňovač použila.

Na výběr máte kompaktní a tekutý rozjasňovač, případně rozjasňovače v tužkách či tyčinkách. Nanáší se štětcem nebo prsty. Na řadu přichází po make-upu a pudru. Lepší je nejprve dát méně a případně přídat, než upravovat celý makeup, pokud bychom to hned přehnali.

Osvědčeným místem, kam se rozjasňovač neboli highlighter nanáší, je vršek lícní kosti (nad tvářenku). Dalšími místy, kde prokáže dobrou službu, jsou vnitřní oční koutky, špička nosu, zobáček horního rtu, případně kořen nosu mezi obočím. Pokud kapku tekutého rozjasňovače smícháte s make-upem, získáte rázem šťavnatější líčení.

Prémiový rozjasňovač MISSHA Satin Highlighter se prodává v luxusním pouzdře barvy rose gold. Nepráší, je překrásně pigmentovaný, dlouhotrvající a hydratační.



Tekutý rozjasňovač A'PIEU Juicy-pang Water Highlighter je vysoce pigmentovaný, na vodní bázi, v přirozených odstínech a obsahuje ovocné extrakty. 




Žádné komentáře:

Okomentovat