Prohledat tento blog

úterý 21. prosince 2021

Jednorázové masky se silou fytochemikálií

Jednorázové pleťové masky MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask využívají cenných látek z rostlin pro výživu pleti. Vyrobeny jsou z mikrovlákna s fytochemickými látkami, použití je jednoduché a dokonale přilnou na potřebnou dobu k pokožkce. Vhodné jsou i pro citlivou pokožku.

V nabídce je několik masek: vyživující, čisticí, hydratační, zklidňující, liftingová a rozjasňující. Každá využívá sílu určité fytochemické látky.

Vyživující maska obsahuje beta-karoten, přirozeně se vyskytující ve žlutých potravinách (například mrkev, pomeranč nebo dýně).



Hydratační maska obsahuje katechin obsažený v zelených potravinách (okurka, kiwi, zelený čaj). Kromě hydratace i příjmeně chladí.



Rozjasňující maska je bohatá na lykopen, který najdeme přirozeně v červených potravinách (rajčata, papriky, brusinky, granátové jablko). Sjednocuje tón pleti a odstraňuje odumřelé kožní buňky.



Čisticí maska využívá síly taninu, který najdeme v černém čaji, kakau nebo uhlí. Redukuje nadbytečný maz, čistí póry, rozjasňuje a zklidňuje.



Zklidňující maska s chlorofylem ze zelených potravin je ideální pro podrážděnou pokožku.



Liftingová maska s antokyany, tedy silnými přírodními antioxidanty, dokáže zlepšit elasticitu, strukturu pleti a bojuje proti vráskám.



Maska se přikládá na vyčuštěný obličej, nechá působit až 20 minut, poté ji odstraníme a zbylou esenci necháme vstřebat.




Žádné komentáře:

Okomentovat