Prohledat tento blog

pondělí 6. prosince 2021

Sada pro extra porci hydratace

Máme pro vás skvělý tip, třeba na vánoční dárek: úžasnou hydratační sadu napumpovanou kyselinou hyaluronovou.

V sadě MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Moisture Boast 2-piece Set najdete pleťový krém a esenci pro hloubkovou hydrataci, společně s vatovými tamponky. 



Hydratační esence MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Skin Essence 3v1 v sobě kloubí toner, esenci i zábal. Spolu s pleťovým krémem MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Cream dodá pleti vláhu, rozjasnění a zklidnění.

Produkty obsahují 10 druhů molekul kyseliny hyaluronové, trehalosu, xylitylglucoside a ceramid. Jsou hypoalergenní, rychle se vstřebají a nezanechávají lepkavý pocit.

V balení najdeme kromě esence a krému i 80 ks vatových tamponků. Esenci můžeme používat buďto za pomoci lehkého vťupkání prsty po vyčištění pleti na celou tvář, nebo prostřednictvím tamponků. Esencí napustíme tamponky a přiložíme je na tvář, čelo i bradu. Po 15 minutách odstraníme a zbytek esence necháme vstřebat. Napuštěné tamponky se v létě hodí jako svěží ochlazení, pokud je necháme chvíli v lednici. Krém se používá jako poslední krok pleťové péče.

Pokud vás produkty ze sady zaujmou, můžete vyzkoušet i další z řady MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron. Najdete v ní třeba ampuli, hydratační emulzi, peeling, čisticí pěnu, sérum nebo masku.

Žádné komentáře:

Okomentovat