Prohledat tento blog

úterý 27. prosince 2016

Gelový krém, který dodá mastné pleti tolik potřebnou hydrataci



I mastná pleť potřebuje hydrataci. Jakou formou ji dopřát? Třeba pomocí gelového krému, který pleť zavodní a vyživí bez mastného pocitu. 

Možná by vás ani nenapadlo, že vaše mastná pokožka prahne po vodě a je vlastně suchá. Když má výživy a vody málo, o to více se produkuje mazu a vzniká začarovaný kruh. Potřebuje lehké přípravky s nemastným složením, které se rychle vstřebají, obsahují takové složky, jako například kyselinu mléčnou nebo hyaluronovou a pokud možno zároveň zmatňují. Gelové složení je ideální. Velkou chybou je mastnou nebo problematickou pleť neustále dokola vysušovat, protože z něčeho brát vodu zkrátka musí. 


MISSHA Super Aqua OilClear Gel Cream hydratuje a zároveň kontroluje nadměrnou tvorbu mazu. Má lehkou gelovitou strukturu bez obsahu olejů. Obsahuje břízový extrakt a také kyselinu hyaluronovou, udržuje v pleti rovnováhu a osvěžuje ji. Jemně jej do pleti vklepejte jako poslední krok péče a vyčkejte do úplného vstřebání. Uvidíte, že jakmile dodáte pokožce to, po čem tolik prahla, tedy chybějící vodu, přestane se tolik mastit a zklidní se.

Žádné komentáře:

Okomentovat