Prohledat tento blog

pondělí 2. ledna 2017

Hřejivé parafínové masky na ruce a nohy

Hydratace, zjemnění a zahřátí? Přesně to v zimě naše pokožka potřebuje, obzvláště na rukou a nohou. Missha představuje dvě vysoce hydratační masky, které působí pomocí příjemného zahřátí. Parafín zjemňuje a hydratuje.

Dvouvrstvá parafínová maska na nohy působí po dobu 20 minut příjemným teplem a překvapí vás svou rozmarýnovou vůní. Během doby působení se můžete normálně pohybovat po bytě. Jak maska účinkuje? Parafín navodí příjemné teplo a vytvoří ochrannou vrstvu, bambucké máslo hydratuje a vyživuje, močovina pomáhá odstranit odumřelé kožní buňky, extrakt z citronu zklidňuje a olivový olej zvyšuje flexibilitu pokožky. Jak se maska nanáší? Nejprve nohy omyjte a osušte. Masku oddělte podél tečkované linie, nasaďte na nohu a připevněte fixační nálepkou. Příjemné teplo ucítíte po 7 až 10 minutách. Po 15 až 20 minutách masku sejměte a nevstřebanou esenci vmasírujte do pokožky.



Maska na ruce působí podobně, jako ta na nohy. Během jejího použití vás bude provázet levandulová vůně a můžete klidně manipulovat se smartphonem. Obsahuje i extrakt z manga nebo kolagen. Skvěle působí i na oblast nehtů a dá se díky ní lépe odstranit přebytečná nehtová kůžička.



Použití obou masek se doporučuje 2 až 3x týdně.

Žádné komentáře:

Okomentovat