Prohledat tento blog

úterý 24. ledna 2017

Návrat barevných řasenek: oživte líčení očí!

Kromě klasické černé řasenky můžete vybírat i jiné barvy. Není to sice lákadlo pro každého, ale pokud toužíte po změně, netradičním oživení líčení a nebojíte se trochu vybočit z řady, určitě je vyzkoušejte. Mají své kouzlo, rozsvítí vaše oči a rozhodně nemusíte vypadat jak vystřižená z devadesátek.

Zejména pro světlé typy a blondýnky se hodí šedočerná nebo hnědá barva, protože nepůsobí tak tvrdě. Pro večerní líčení nebo odvážnější denní look můžete sáhnout po pestřejších barvách. Vyzkoušet se nebojte ani řasenky třpytivé. Zvláštní kategorií jsou pak řasenky bezbarvé pro jemné zvýraznění, fixaci barvy nebo výživu řas.



Barevnou řasenku můžete sladit se zbylým líčením očí nebo naopak vsadit na kontrasty. Aplikovat se dá na horní i spodní řasy, pouze na horní, pouze na spodní či jen na konečky. Alespoň jednu barevnou řasenku si určitě kupte, využijete ji hlavně v létě nebo při speciálních příležitostech. Zelená, modrá, žlutá, bílá, růžová, hnědá… variant je spousta. Některé umírněné, jiné netradiční. Barevnou řasenkou můžete vyjádřit vaši náladu.

Jemná čokoládová řasenka pomůže vytvořit přirozené, ale zároveň příjemně zvýrazněné řasy. 


Malinově růžová řasenka vyjadřuje ženskost, veselost a svěžest.


Barevné řasenky Missha Lash-talk Color Mascara obsahují barevný prášek, který řasy nejen obarví, ale zároveň jim dodá objem. Těšit se můžete na dlouhotrvající natočení bez rozmazávání. Řasy jsou záhadné, ale přitom stále přirozeně doplní celkový vzhled. Navíc jde o řasenku voděodolnou!

Žádné komentáře:

Okomentovat