Prohledat tento blog

pondělí 12. prosince 2016

Ceramidy v produktech Missha pro obnovu ochrané bariéry pleti

Ceramidy jsou důležitou složkou buněčných membrán a nezbytně je potřebuje i naše pokožka, konkrétně vrstva zvaná epidermis. Známo je 11 druhů ceramidů odlišných svou chemickou strukturou, patří do „rodiny“ lipidových (tukových) molekul. V buněčných membránách přiléhají těsně k sobě a tím vytvářejí vrstvu, která z buňky nepropustí pryč vodu. S věkem jejich množství v pokožce ubývá a od 40. roku života se přestávají tvořit úplně. Proto je dobré dodávat je pleti v různých přípravcích.

Ceramidy v kosmetických výrobcích hydratují, regenerují, zpevňují, zlepšují ochrannou bariéru a zvyšují pružnost pleti. Podílejí se na restrukturalizaci pokožky. Mají skvělý vliv nejen na pleť obličeje, krku a dekoltu, ale i na pokožku těla a rukou. Na ceramidy mají neblahý vliv rozpouštědla a mýdla. Pravidelným používáním kosmetiky s ceramidy brání vysušování pokožky, zpomaluje její stárnutí výskyt vrásek.

Značka Missha má pro vás novinku, vysoce hydratační krém na ruce s ceramidovými kapslemi Ceramide Capsule Hand Cream. Ceramidový komplex se z jemných kapslí účinně vstřebává a tvoří ochranný film. Dalšími složkami jsou kakaové máslo a avokádový olej.


Jednorázová plátýnková maska Real Solution Tencel Sheet Mask Soothing s ceramidy má hydratační efekt a obsahuje hydrogel v jemné látce. K pleti dobře přilne a jde o intenzivní jednorázovou péči pro každou pleť.


Hydratační zpevňující pleťový krém s rostlinným olejem a eco ceramidem je vhodný i pro citlivou pokožku. Dlouhodobě hydratuje a proniká hluboko do pokožky, kde dodává živiny. Dalším produktem této řady je pleťový toner a esence 2v1 s eco ceramidem. Jde o vysoce koncentrovanou posilující péči pro oslabenou pleť.


Žádné komentáře:

Okomentovat