Prohledat tento blog

středa 6. dubna 2016

Pleťový moringový olej z asijského stromu života je hydratujícím zázrakem pro pokožku

V Africe je za „strom života“ považován baobab, v Asii je to moringa, a to především díky obsahu antioxidantů, které z něj dělají takový malý zázrak proti předčasnému stárnutí. Jedná se o strom z Indie, rostoucí na úpatí Himalájí. Využívají se listy, výhonky a především olej ze semen, který patří k nejstabilnějším vůbec. Pečuje o pokožku, vyživuje, redukuje vrásky, regeneruje a brání pleť proti volným radikálům, dokáže také stimulovat produkci kolagenu.

Moringový olej se složením podobá olivovému, je ale jemnější a lehčí. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, především kyselinu olejovou, dále vitaminy, flavonoidy, fenoly a steroly. Užívá se vnitřně i zevně na vlasy a pleť, bývá součástí olejových parfémů i vonných olejů. Jeho stabilizačních účinků se využívá hojně při výrobě kosmetiky.



Missha má v nabídce 30% moringový olej, který lze kosmeticky všestranně využít. Aplikovat jej můžete samotný na vyčištěnou a navlhčenou pokožku nebo jej využít k čištění pleti. Olej má okamžitý hydratační efekt, po nanesení pocítíte, jak pleť „pije“ a získává vodu a živiny. Suchá pleť okamžitě přestane být napnutá a vysušená. Nanést jej můžete třeba i na vlasy, pokud je máte příliš suché, jistě jim dodáte lepší vzhled a výživu.

Oblíbeným způsobem je užití zároveň s dalšími pečujícími produkty, kapku oleje můžete kápnout třeba do esence, toneru, krému a znásobit tak hydratační efekt hluboko v pleti. Dokonce můžete kapku oleje aplikovat na pokožku před nanesením make-upu pro zářivější výsledek.

Pleťový olej MISSHA Near Skin Real Essential Moringa oil koupíte v 30 ml skleněné lahvičce s kapátkem a skvěle se kombinuje s dalšími produkty řady Near Skin.



Žádné komentáře:

Okomentovat