Prohledat tento blog

neděle 10. dubna 2016

Dostaly vaše vlasy zabrat? Dopřejte jim Missha PROCURE pro poškozené vlasy

Poškozené vlasy nevypadají pěkně a navíc se s nimi špatně pracuje. Trápí vás, že nemáte hřívu jako z reklamy, vlasy se lámou, jsou slabé a bez lesku? Napáchané škody zcela nenapravíte, ale pomoci můžete  některým z výrobků od Missha Procure na poškozené vlasy. K dostání jsou většinou v pěkných hnědých lahvičkách s pumpičkou. Jaký si vybrat?

Maska na poničené vlasy

MISSHA Procure Chemical-Damage Clinic Hair Pack je intenzivně působící maska pro vlasy poničené fénováním, žehlením, barvením nebo trvalou. Oslabeným vlasům poskytuje potřebné proteiny, dále obsahuje panthenol a keratin. Vlasy jsou intenzivněji barevné posílené a vyživené. Tato maska se aplikuje jako zábal po umytí a vysušení vlasů ručníkem, nechá se působit 3 minuty a opláchne.


Noční vlasová esence

Intenzivní obnovující esence MISSHA Procure Intensive Reparing Night Hair Essence působí přes noc a ráno se probudíte, jako byste přišla od kadeřníka. Večer ji vetřete do vlasů a ráno se můžete těšit na lesk, snadné rozčesávání, jemnost, vlasy jsou více pružné, hydratované, vyživené, zcelené a méně se lámou. Nemusíte se bát lepkavosti a ani ráno nemusíte vlasy hned umývat, ale může se stát, že pak vlasy budou trochu mastnější do dalšího mytí. Esenci můžete nanést na celou délku vlasů nebo jen na konečky. Co tento zázrak obsahuje? Glycerin, arganový olej a rostlinné proteiny.


Zábal pro poškozené vlasy

Intenzivní zábal pro jednorázovou výživu vlasů MISSHA Procure Damage Break Steam Hair Mask je k dostání v balní pro jedno použití. Jedná se vlastně o jakousi „čepici“, kterou si nasadíte na vlasy, jemně promasírujete, péče se tak lépe dostane do vlasů a necháte působit. Masku sejmete po 15 minutách a vlasy opláchnete.

 

Pistáciový vlasový olej

MISSHA Procure Pistachio Hair Oil je olej, který obnovuje strukturu vlasů pro hedvábný zdravý vzhled. Struktura je lehká, nemusíte se bát mastného povlaku a rychle se vstřebá. Přitom ale zanechá na vlasech ochranný film proti vysušení, dodá jim cenné látky jako ceramid, nenasycené mastné kyseliny a biotin. Olej se může aplikovat jak do vlhkých vlasů, tak i do těch již suchých, do oblasti konečků.




Žádné komentáře:

Okomentovat