Prohledat tento blog

úterý 5. května 2015

Signature Complexion Coordinating BB Cream

Tento BB krém je vlastně zároveň CC krémem. Je multifunkční a chrání pleť před sluncem díky ochrannému faktoru SPF43/PA+++. Obsahuje mnoho extraktů, například z granátového jablka, kaktusu nebo lotusu. Dalšími cennými složkami jsou peptidy, adenosin nebo arbutin.


Jaké má účinky na pokožku?

•    Brání nadměrné tvorbě vrásek
•    Hydratuje
•    Zpevňuje
•    Rozjasňuje
•    Sjednocuje tón pleti a zakrývá její nedostatky
•    Chrání pleť proti slunci

Existuje i bílá varianta krému, která slouží i k bělení pleti, o té dnes ale psát nebudeme.

Krém se prodává v odstínu beige a honey beige. Obsahuje třívrstvé barevné kapsulky, které pomáhají vylepšit tón pleti, přirozeně ji sjednotit a zakrýt nedostatky jako drobné skvrnky nebo jizvičky. Výsledkem je rozzářená pleť s minimem nedostatků.


Jak BB krém aplikovat?

Tento BB krém se nanáší na vyčištěnou pleť, a to pomocí štětce, prstů nebo vibračního aplikátoru Missha, o kterém jsme psali v tomto článku. Důležité je totiž důkladně jej rozetřít. Obsažené mikroskopické kapsulky při nanášení praskají a vytvářejí světlejší odstín pleti. Ten se ale po chvíli sjednotí. Krém má schopnost ustálit se na přirozeném odstínu vaší pokožky, nevytváří nepřirozený vzhled a přitom vydrží až 12 hodin ve skvělém stavu. Důležité je nenanést jej příliš, aby se nevytvořil efekt masky.

Jaké jsou reálné zkušenosti?

Vyzkoušela jsem pro Vás tento BB krém v odstínu beige. Jedná se o odstín vhodný i pro velmi světlou pleť. Důležité je, aby byla pokožka před nanesením tohoto krému bez strukturálních nedostatků, takže na místě je pravidelný peeling a hydratace. Pokud jsou na kůži nějaké šupinky nebo nečistoty, krém je totiž ještě zvýrazní. Je tedy třeba, aby byla pokožka pod tímto krémem vláčná a nebyla suchá.

Odstín je velmi přirozený. Po aplikaci je však pleť poměrně dost bílá, toho se ale nelekněte. Po chvíli zase získá svůj přirozený odstín. Zakryje drobné nedostatky, a pokud se s ním naučíte pracovat, určitě na něj nedáte dopustit. Na pleti vydrží velmi dlouho a není ani třeba jej zapudrovávat.
Krém si můžete koupit v kelímku nebo tubě, oba typy balení mají objem 50 ml.


Žádné komentáře:

Okomentovat