Prohledat tento blog

středa 29. dubna 2015

Activator ampoule- Vzpruha pro Vaši pleť

Chtěli byste Vaší pleti dodat pořádnou vzpruhu, dopřát jí regeneraci a ochránit ji před působením vnějších vlivů? Pak se určitě poohlížíte po nějakém kvalitním pleťovém séru. Nejlépe se pleť regeneruje v noci a pro tyto účely jsou určeny i různě noční anti-age séra. Jejich cena ale bývá vysoká a je to značná investice.

Missha má pro vás úžasný produkt, který ani příliš nezatíží Váš rozpočet a přitom je opravdu účinný. Jedná se o pleťové sérum s názvem Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule. Tento top výrobek značky Missha je vysoce koncentrovaným sérem, které Vám pomůže docílit hydratované, vyživené, hladké a zdravě vypadající pokožky, po které touží každá žena.


Sérum obsahuje především kyselinu mléčnou, fermentované laktobacily, peptidy a vitamín B12. Všechny tyto složky vyživují a chrání pokožku, přispívají k její regeneraci a vitalizaci. Sérum můžete používat denně. Jelikož jde o poměrně velké balení 50 ml, vydrží vám opravdu dlouho. Noční séra jiných značek o stejném objemu stojí minimálně dvakrát více.

Jak se Activator ampoule používá?
Po vyčištění pleti, nejlépe večer, naneste malé množství séra pomocí kapátka na pleť, zejména do oblasti vrásek, a jemně jej vmasírujte. Zakryjte dlaněmi na chvíli obličej pro ještě lepší vstřebání. Poté můžete použít Váš oblíbený pleťový krém.
Doporučujeme používat sérum společně s dalšími výrobky řady Time Revolution. Nejlepší je ještě před nanesením Activator ampoule aplikovat First Treatment Essence. Tato esence totiž podporuje účinky nočního séra a společným používáním docílíte úžasného efektu.


Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule je sérum určené zejména pro ženy ve věku 20 až 40 let, které chtějí zlepšit celkový stav pleti, redukovat vrásky, zvýšit pružnost, docílit zdravějšího a zářivějšího vzhledu a také obnovit přirozenou obranyschopnost pokožky.




Žádné komentáře:

Okomentovat