Prohledat tento blog

středa 15. dubna 2015

Chraňte pokožku před sluncem nejen v létě

Léto se blíží a teplých slunečných dní bude přibývat. Ochrana pokožky před slunečními paprsky je důležitá, to už v dnešní době ví asi každý. Kvalitní přípravek pro opalování a ochranu před škodlivým zářením by se měl snadno nanášet, nebýt zbytečně mastný, pěkně vonět, být voděodolný, dlouho vydržet a nenadělat na pleti paseku. Používání není totiž nutné pouze v létě, dobré je chránit se celoročně. Přesně takové jsou produkty na opalování značky Missha. Poskytují silnou ochranu proti UVA i UVB záření. Pokožku ale také vyživují. Používat je můžete denně, nelepí a rychle se vstřebávají.  V nabídce je i přípravek přímo pro děti.

Voděodolné opalovací mléko Missha All around Safe Block Waterproof Sun Milk má SPF 50 a k dostání je v balení 40 nebo 70 ml. Je lehké a osvěžující. Extrakt z eukalyptu omezuje tvorbu mazu, díky čemuž vydrží přípravek déle na kůži. Rozjasnění pleti a dodání vitaminu C zajišťuje extrakt plodů camu camu.


Missha All around Safe Block Soft Finish Sun Milk je další opalovací mléko, tentokrát navíc s barmskou thanakou a Natural Barrier Complexem. Tyto složky pokožku chrání před vnějšími vlivy, zároveň ji vyživují a hydratují. Vybrat si můžete rovněž mezi menším balením 40 ml nebo větším 70 ml.


Luxusní opalovací mléko Missha ALL around Safe Block Milk Essence Sun Milk má SPF 45. Obsahuje mnoho rostlinných extraktů, které pokožku hydratují a tiší její podráždění. Jedná se o extrakty z chryzantémy, kamélie, lotosu a dahuriánské růže. Balení má objem 40 ml.


Missha All around Safe Block Essence Sun je opalovací krém s SPF 45. Vyživuje, chrání a rozjasňuje pokožku i bez obsahu olejů, díky patentované složce Oriental Tea Newplex. Součástí jsou extrakty z růže, barmské thanaky, aloe vera, lékořice, okurky, vilínu japonského nebo bílého morušovníku.  Balení má objem 50 ml.


Dětský opalovací krém Missha All around Safe Block Kids Sun má SPF 25, je šetrný a jemný. Hodí se nejen pro děti, ale i pro dospělé s citlivou pokožkou. Uklidňující jsou extrakty z heřmánku a měsíčku lékařského. Podobně jako předchozí přípravek má bezolejové složení s Oriental Tea Newplex a rostlinnými extrakty. Jedná se o šetrný krém bez chemie. Nenajdete v něm parabeny, silikony, minerální oleje, umělá barviva ani aromata. Balení má 60 ml. Pokud tedy preferujete kosmetiku co nejjemnější a bez chemického složení, je to krém právě pro Vás nebo Vaše děti. 



Žádné komentáře:

Okomentovat