Prohledat tento blog

pondělí 20. dubna 2015

Missha Cho Bo Yang- vitalita pro Vaši pleť

Řada výrobků Missha Cho Bo Yang zahrnuje orientální bylinné přípravky, které účinně vyživují a vitalizují pleť. Hlavní cílovou skupinou jsou ženy ve věku 30 až 50 let. Produkty se navzájem skvěle doplňují a je velmi dobré používat celou kompletní řadu. Velmi dobře působí na stárnoucí a problematickou pleť. Pokud vás trápí vrásky, suchá pokožka, skvrny nebo ztráta pevnosti a elasticity kůže, tuto řadu určitě vyzkoušejte.


Mezi hlavní účinné složky řady Cho Bo Yang patří extrakty z korejského divokého ženšenu, jeleního paroží, houby Cordyceps militaris a také zlato. To má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Nechybí extrakt vytvořený podle tradiční orientální receptury. Všechny tyto složky dohromady dokážou rozzářit pleť a dodat jí energii.

Celá série umožňuje kompletní péči o pleť. Skládá se z toneru, esence, emulze, očního krému a pleťového krému. Jaký je postup nanášení? Vždy ráno a večer naneste tyto přípravky na pleť v daném pořadí. Po vyčištění a omytí pleti aplikujte toner. Následuje rovnoměrné nanesení esence a pleťové emulze. Okolo očí aplikujte a jemně vklepejte oční krém. Posledním krokem je nanesení pleťového krému a jeho jemné vmasírování. Nezapomeňte, že přípravky je dobré nanášet nejen na obličej, ale i na krk.
Ucelenou péči si můžete koupit nejen zvlášť produkt po produktu, ale také v sadě. Dárková sada potěší nejen vás, ale i někoho z vašich blízkých.


V  řadě Cho Bo Yang najdete i BB krém. Ten nejen zajistí dokonalé krytí po celý den, ale díky svému složení a extraktům pleť hydratuje, vyživuje a chrání. Stejně jako všechny ostatní produkty této série dodává svěžest, vitalitu a vyhlazuje jemné vrásky.



Žádné komentáře:

Okomentovat