Prohledat tento blog

pondělí 23. března 2015

Vibrační aplikátor pro dokonalé nalíčení


Chcete vypadat skvěle celý den? Pro krásný make-up jsou potřeba nejen kvalitní produkty, ale také jejich rovnoměrné a pečlivé nanesení.

Zapracování make-upu do pleti je klíčová fáze líčení. Cílem je, aby líčidlo přilnulo a vydrželo celý den na svém místě bez rozmazávání a postupného mizení. Někdo používá prsty, jiný štětec nebo třeba beauty blender. Každému vyhovuje něco jiného. Mnohdy nám to ale moc nejde a nejsme s výsledkem příliš spokojeny.

Nyní máte ale ještě další možnost. Vibrační aplikátor Missha je malý a šikovný pomocník, který umožní perfektně a bez námahy nanést jak make-up, tak i BB krémy, tekutější korektor nebo podkladovou bázi. Je to designově pěkný přístroj, tak akorát do dlaně. Na poličce v koupelně se bude krásně vyjímat a své místo najde i v kabelce. Má velmi snadné ovládání, jen pomocí tlačítek ON a OFF. Navíc na horní straně víčka najdete malé zrcátko, takže můžete tuto pomůcku použít kdykoliv a kdekoliv bude potřeba, je ideální na doma i na cesty.

Líčidlo se do pleti zapracovává za pomoci dvouvrstvé polyuretanové houbičky a vibrací. Jak se s aplikátorem jednoduše nalíčit? Nejprve nanesete líčidlo bodovitě na tvář, čelo, bradu a nos. Poté si vezmete aplikátor, zapnete jej a směrem zevnitř ven make-up rozetřete a zapracujete jemně a rovnoměrně do pleti. Jde to samo. K přístroji je přiložen letáček s důkladným popisem, takže se nemusíte bát, že byste to nezvládli.  S trochou cviku vám to půjde brzo od ruky.

Houbičky je třeba pravidelně měnit a čistit. Po použití vždy aplikátor zavřete víčkem, aby se vám dovnitř nedostaly zbytečně nečistoty nebo se houbička nepoškodila. Přístroj funguje na baterie, takže ho můžete klidně použít i tam, kde není možnost připojení do elektrické sítě.


Žádné komentáře:

Okomentovat