Prohledat tento blog

úterý 17. března 2015

Barvy na vlasy Missha- pohodlné domácí barvení bez amoniaku

Dáváte přednost barvení vlasů doma, ale vadí vám zápach amoniaku a příliš chemické složení barev z drogerie?

Naštěstí už existují produkty šetrné, které se snadno nanášejí a navíc dlouho na vlasech vydrží. Nevěříte?

Receptury barev MISSHA jsou bez amoniaku, p-fenylendiaminu a dalších škodlivých složek.

Jsou naopak obohaceny o keratin, panthenol a alantoin pro posílení vlasů a intenzivní péči o ně. Jsou šetrné k vlasům i pokožce hlavy. Toto složení snižuje riziko podráždění a alergických reakcí.

Vlasy jsou po nich hodně lesklé a vyživené, dobře odolávají vymývání. Pokud chcete vyzkoušet něco nového a šetrnějšího pro vaše vlasy, určitě stojí za to.

Samozřejmě vždy záleží i na samotném provedení barvení. Aby domácí pokusy dobře dopadly, je třeba pečlivost, trpělivost a trocha zručnosti. Vyberte si vhodný odstín a nezapomeňte si přečíst návod.

MISSHA nabízí dva druhy barev na vlasy:

MISSHALong-Wear Cream Hair Coloring je k dispozici ve 4 odstínech (Black, Dark Brown, Orange Brown a Sand Brown). Vyberou si světlovlásky i tmavovlásky. Aby se barva z vlasů brzo nevymyla, obsahuje produkt barvivo s malou molekulou, které proniká do vlasů hlouběji. Nanášení probíhá klasickým způsobem, jak jste zvyklé. Barva s vyvíjecím činidlem se promíchají štětcem v nádobce. Směs se aplikuje na vlasy od odrostů dolů, nechá patřičnou dobu působit, poté spláchne a na vlasy se nanese speciální péče.


Další možností je barva MISSHATinted Bubble Hair Coloring. U té si můžete vybrat ze třech odstínů (Cherry Red, Copper Orange a Vanilla Blonde). Způsob aplikace je dost zajímavý a netradiční. Barva s vyvíjecím činidlem se uzavře do speciální lahvičky s pumpičkou, důkladně protřepe zleva doprava (to je zásadní krok) a nanáší od konce vlasů směrem k čelu, což je opačný postup než je běžné. Jedná se o pěnu, která se díky bohatému obsahu bublinek dobře nanáší a proniká do vlasového vlákna. Barvení je pečlivé a rovnoměrné.


Žádné komentáře:

Okomentovat