Prohledat tento blog

pondělí 18. května 2015

Krásné nehty díky produktům Missha- Laky na nehty

Mít opečovávané a vkusně upravené nehty na rukou i nohou chce asi každá z nás. Zejména v létě vystavujeme ruce i nohy více na odiv a odvážíme se i k výraznému lakování. Missha  má pro vás celou řadu produktů k péči o vaše nehty a jejich zdobení.

Dnes se zaměříme na barevné laky na nehty, které jsou k dispozici v několika řadách a v mnoha krásných odstínech. Příště si představíme produkty péče o nehty, a také pomocníky při lakování či odlakování.

Základní řada laků na nehty MISSHA The Style Nail Polish přináší například kvalitní bílý nebo černý lak na nehty. 



Perleťový nádech a jasné barvy, to jsou laky MISSHA The Style Lucid Nail Polish.

V nabídce najdete výraznější i nude barvy. Nechybí ale ani laky s třpytkami.




Specialitou jsou magnetické laky na nehty MISSHA The Style Magnetic Nail Polish, se kterými se dají vykouzlit zajímavé vzory. K dostání jsou v několika barvách s perleťovým nádechem. K jejich aplikaci potřebujete magnetickou šablonu. Nejprve na nehet nanesete lak, po 5 sekundách nad nehet umístíte magnet po dobu 10 sekund. Takto pokračujete u všech nehtů.


Moderní leopardí vzor si na nehtech můžete vytvořit snadno pomocí laků MISSHA The Style Leopard Nail Polish. Vrstvením na laky jiných barev vznikají velmi efektní barevné variace.


Máte rádi třpytky? Laky z řady MISSHA The Style Crystal Nail Polish vás určitě nenechají chladnou. Jedná se o průhledné laky plné různých třpytek zajímavých barev. Najdete zde glitry duhové, pískové i holografické. Lak můžete použít samostatně, nebo v kombinaci s jiným barevným lakem pro originální vzhled.



Fascinující efekt má lak MISSHA The Style Nail Polish Gem Stone. Ten je plný třpytek, které se pod světlem nádherně rozzáří, jako by nehty byly posety drahokamy.


Oblíbené jsou čárkové flitry v mnoha barvách, které najdete například v lacích MISSHA The Style Nail Polish Swing Petal.








1 komentář: