Prohledat tento blog

pondělí 4. dubna 2022

Hydrogelové oční náplasti

Potřebujete během chvíle rozjasnit a hydratovat oční okolí? K tomu jsou nejlepší hydrogelové oční náplasti. Mají podobu jakýchsi půlměsíčků a jsou nasáklé roztokem, který se do pokožky postupně vpíjí.

Náplasti jednoduše vyjmete z obalu, přiložíte pod oči a necháte působit 20 až 40 minut. Mezitím se podíváte na televizi nebo přečtete pár kapitol knihy. Náplasti sejmete, zbylou esenci jemně vklepete do pokožky a necháte vstřebat. Můžete ji vklepat jemně prsty nebo zapracovat obličejovým masážním válečkem (face rollerem). 

Péči o oční okoli příliš neodkládejte, doporučuje se již po 25. roce života. Je zde totiž jemná kůže, náchylná ke vzniku vrásek a vysychání. Důležitá je pravidelná hydratace a výživa plus občas mimořádná dávka cenných látek v podobě právě zmíněných náplastí pod oči.

Kolagenové oční náplasti se zlatem

Tyto hydrogelové oční náplasti dokážou snad vše, na co si vzpomenete. Redukují vrásky, hydratují, projasňují a omlazují. Mořský kolagen spolu se skvalenem zlepšují pevnost a pružnost, zlato zase vitalizuje, rozjasňuje a působí antimikrobiálně. V kelímku je 60 kusů náplastí. 



Hydrogelové zpevňující náplasti

Tyto náplasti obsahují kyselinu hyaluronovou, lipoovou a glutathion. Hydratují, zpevňují a chrání oční okolí. V balení najdeme dva kusy. 

 




Žádné komentáře:

Okomentovat