Prohledat tento blog

úterý 29. března 2022

Přípravky s SPF patří do denní kosmetické rutiny

Sluneční záření urychluje proces stárnutí kůže, vznik pigmentových skvrn a vrásek. Součástí kosmetické výbavy by proto měly být přípravky s ochranou proti slunečnímu záření typu UVA i UVB. A to nejen v létě, ale po celý rok.

Jak zkombinovat ochranu proti slunci s líčením? Už nemusíte používat na obličej přímo opalovací krém. V rámci korejské kosmetiky najdete spoustu produktů, které už jsou ochranným faktorem vybaveny.

Samozřejmě lze používat opalovací krém namísto krému hydratačního a poté nanést makeup. Někomu ale tato varianta vyhovovat nebude, například pokud se opalovací krém nezdá být dostatečně hydratující. Pak přijde na řadu vrstvení krémů. Namísto kombinace krém- make-up lze použít například BB krém. A nejlépe takový, který už je vybaven SPF.

 



Oblíbenou možností jsou krém, make-up nebo BB krém, které ochranný faktor obsahují. Ty o pokožku zároveň pečují a dostatečně kryjí. Populárním produktem je BB krém MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++. Ten má příjemnou texturu, o pokožku pečuje, kryje a na výběr je z několika odstínů. A nabízí se řada dalších BB krémů s SPF. 

 



Opalovací krém pro každodenní použití může vyřešit vaše dilema. A'PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Daily SPF50+/PA++++ má vysokou ochranu proti slunci a k dispozici jsou i jeho více hydratační varianta nebo matující varianta.

Ochranným faktorem je vybavena řada přípravků, například podkladová báze nebo pudr. Můžete se v klidu každé ráno nalíčit a nestarat se složitě o ochranu pleti před sluncem.





Žádné komentáře:

Okomentovat