Prohledat tento blog

pondělí 4. prosince 2017

Hřejivé parafínové hýčkání

Je vám často zima? Zimomřivost, špatné dokrvování končetin, neustále studené ruce a nohy… jsou to výsady hlavně žen a v nejchladnějším období roku rozhodně nic příjemného. V létě se studené končetiny přece jen snášejí lépe, mnohdy stačí trochu pohybu a prohřát se sluníčkem. Máme pro vás tip na příjemnou proceduru, kterou si dopřejte klidně v pohodlí domova. Třeba večer po práci nebo o víkendu, když se rozhodnete trochu se hýčkat: masky na ruce a nohy s hřejivým efektem. Ty slouží primárně k hydrataci a zjemnění pokožky, efekt příjemného tepla ale určitě v zimě oceníte.



Suché a popraskané ruce nejsou v zimě nic neobvyklého. Trpíte na ně také? Nemůžete se „domazat“? Kromě výživné „bomby“ v podobě některého z hutnějších krémů dopřejte svým rukám relaxační proceduru – parafínovou masku. Tu stačí na ruce nasadit, upevnit fixační nálepkou a nechat působit. Po 7 minutách začnete cítit příjemné teplo, po 20minutách masku sejměte. Během působení masky můžete klidně manipulovat i s vaším smartphonem. Až dáte masku pryč, zbylou esenci do rukou vmasírujte a nechte vstřebat.



Parafínová maska na ruce obsahuje kromě parafínu i bambucké máslo, olivový olej, olej ze semen Kukui, extrakt z manga a kolagen. Voní po levanduli. Zlepší stav pokožky rukou i nehtů, nehtová kůžička je změklá a snadno ji odstraníte. Klidně si pak dopřejte i manikúru.

Podobný efekt má parafínová maska určená na nohy. O ty pečujeme příliš málo, většinou se zaměříme jen na paty. Proč jim nedopřát hýčkání? Na omyté a osušené nohy nasadíme masku, upevníme a co se týká použití včetně časů, platí to samé jako u masky na ruce. Tato maska obsahuje i podobné složky, navíc jsou zde extrakt z citronu a močovina – ta má za úkol urychlit odstranění odumřelých buněk.




Žádné komentáře:

Okomentovat