Prohledat tento blog

úterý 28. listopadu 2017

Precizní make-up – jak na něj? Zkuste vibrační aplikátor

Bez make-upu skoro nevyjdete z domu? Určitě uvítáte tip, jak si líčení usnadnit. Už jste slyšela o vibračním aplikátoru? Hodí se na make-up, BB krém, i jiná tekutější líčidla: třeba podkladovou bázi nebo korektor.

Nalíčení kdekoliv a kdykoliv

Vibrační aplikátor je decentním pomocníkem do koupelny i na cesty. Na víčku má zrcátko, díky kterému se nalíčíte kdekoliv. Jemně make-up zapracuje, aby vydržel co nejdéle bezchybný. Děje se to díky dvouvrstvým jemným houbičkám z polyuretanu a vibracím. Aplikace je navíc rovnoměrná.


Snadná aplikace

Díky tomuto aplikátoru můžete make-up šetřit, protože se ho nespotřebuje tolik. Nanesete jej prsty bodovitě na oblasti, kam ho chcete zapracovat. Houbičkami aplikátoru potom pomalu roztíráte produkt směrem zevnitř ven. Přiložený návod vám v začátcích pomůže.

Houbičky se dají dokoupit

Aplikátor funguje na baterie. Ty spolu s houbičkami snadno vyměníte. Náhradní polštářky z polyurethanu se dají dokoupit, po 2 kusech. Dosavadní houbičku stačí stisknout, vytáhnout směrem k sobě a nasadit novou. Ta se přitlačí, a jakmile uslyšíte cvaknutí, je výměna hotová.


Vibrační aplikátor make-upu MISSHA Real Patting Vibrating Puff je skvělým tipem na dárek:)

Žádné komentáře:

Okomentovat