Prohledat tento blog

neděle 28. února 2016

Olejový lesk pro plné a lesklé rty

Mít krásné rty touží snad každá z nás. Někdo dává přednost rtěnkám, další leskům či balzámům, pár produktů na rty je součástí běžné kosmetické výbavy. I mnoho mužů nedá dopustit na „pomády na rty“, protože zkrátka hydratace a výživa jsou potřeba.

Někdy nemáme náladu sáhnout po klasické rtěnce, ale přesto bychom rády dodaly rtům trochu „šťávy“, a právě v těchto případech většinou sáhneme po nějakém lesku. Pokud jste fanoušci lesků na rty, určitě vás nadchne novinka, kterou je olejový lesk na rty Missha v mnoha barevných variantách.


MISSHA Glam Fever Oil Tint je díky své struktuře a složení na rtech opravdu příjemný, olejová průsvitná textura rty vitalizuje, hydratuje a zvýrazňuje. Lesk obsahuje směs olejů ze semen granátového jablka, šípků a ovsa. Díky nim se zbavíte šupinek na rtech, odumřelé kožní buňky se přirozeně odstraní a rty budou krásně hebké.



Toužíte po plnějším vzhledu rtů? Určitě některý z těchto lesků vyzkoušejte. K dostání jsou v elegantním balení s praktickým aplikátorem pro snadné nanášení. Co se týče barevného spektra, je dostatečně široké. Ať už dáte přednost lesku s nádechem do růžova, oranžova, fialova nebo červena, je z čeho vybírat. 


Žádné komentáře:

Okomentovat