Prohledat tento blog

neděle 6. března 2016

Gelové Embo masky- další z „rodinky“ pleťových masek Missha

Oblíbili jste si pleťové masky Missha? U této značky máte z čeho vybírat. Možná máte nejraději ty, které si nanesete na obličej podobně jako silnější vrstvu krému a poté smyjete, nebo dáte přednost maskám slupovacím. Stále oblíbenější jsou masky plátýnkové, které mají opravdu snadnou a rychlou aplikaci, u které se leckdy i pobavíte, a po uplynutí doby působení masku z obličeje jednoduše sejmete. Teď Missha přišla s novinkou, gelovými maskami na obličej.


Pokud rádi vyzkoušíte něco nového, určitě po nich sáhněte. V čem jsou specifické? Především svou speciální texturou, díky které se pleti dostane maxima účinných látek, které se mohou rychle vstřebat. V mnoha vlastnostech jsou podobné maskám plátýnkovým, ale gelová struktura je odlišuje.

Embo gelové pleťové masky mají každá svou specifickou funkci. Jedna pleti dodá maximum výživy, druhá je hydratační bombou, další pleť zklidní, vitalizuje nebo rozjasní. Můžete si vybrat, co vaše pleť potřebuje co nejvíce, a podle toho sáhnout po té konkrétní masce.



Jak gelovou masku nanést? Velmi jednoduše. Obličej si omyjte, zbavte líčidel a pomocí toneru připravte na aplikaci. Otevřete balíček s maskou, sejměte z obou stran ochrannou fólii a umístěte na obličej. Jsou zde otvory na oči, nos i ústa, podobně jako u masek plátýnkových. Působit nechte asi půl hodiny (uvádí se 20 až 40 minut), poté masku sejměte a rozhodně hned obličej neomývejte! Naopak, jemně ještě do pleti vklepejte zbylou esenci a nechte ji působit.


Žádné komentáře:

Okomentovat