Prohledat tento blog

neděle 21. února 2016

Vitálnější pleť a méně vrásek? To slibují nové přípravky z řady Time Revolution

Pleťové mléko, toner a sérum jsou produkty z řady Missha Time Revolution, které mají v názvu „Vitality“, vynikají ďábelsky červenou barvou obalů a sáhnout by po nich měla každá žena, která chce bojovat s vráskami a unavenou pletí.


Tyto produkty dodávají pleti chybějící energii, hebkost a pružnost. Pečují i o ty nejdrobnější vrásky a také navrací krásu pokožce oslabené škodlivými vnějšími vlivy. Pleť je pak osvěžená, hydratovaná  a vyživená. Jak je to možné? Hlavní aktivní složkou je takzvaný Red Complex, obsahující extrakty ze samých plodů červené barvy, které přirozeně obsahují antokyany a další prospěné látky napomáhající v boji s poškozením a stárnutím kůže. Konkrétně jde o extrakty z granátového jablka, brusinky a ibišku, typické antioxidačním působením.

Kromě tohoto „červeného komplexu“ obsahují produkty složku DN-AidTM, která posiluje nezbytnou kožní bariéru, a o další složky posilující strukturu pleti, jejichž součástí je i výtažek z lněného semínka. Jde tedy o kosmetiku „nadupanou“ účinnými látkami, které pomohou pleti bojovat se stárnutím a poškozením.


Jak se tyto produkty používají? Nejprve pleť vyčistěte a poté pomocí vatového tamponku nebo prstů naneste přiměřené množství toneru MISSHA Time Revolution Vitality Toner. Poté přichází na řadu MISSHA Time Revolution Vitality Serum nebo MISSHA Time Revolution Vitality Lotion. Dopřejte vaší pleti něco extra!







Žádné komentáře:

Okomentovat