Prohledat tento blog

pondělí 14. února 2022

Řasenky A'PIEU Born To Be Madproof

Jak na řasy? Jednodušeji už to nejde. Se setem řasenky a speciálních odličovacích tamponků nebudete mít s nalíčením ani odlíčením žádné potíže.

Řasenka A'PIEU Born To Be Madproof Lengthening & Curling Mascara Lv.2 01 Deep Black řasy prodlouží a natočí. Je dlouhotrvající, odolává rozmazání, slzám, potu a tolik nenáviděnému drolení. 

 



Odlíčíte ji snadno a rychle, podobně jako make-up vašich rtů, pomocí čisticích tamponků s obsahem cenných rostlinných olejů a svěží vůní eukalyptu. V balení jich je 30 kusů, nečistoty odstraňují bez podráždění, navíc pokožku osvěží a pečují o ni. Tamponky koupíte jak ve výhodném setu s řasenkou, tak i v samostatném balení

 



Pokud toužíte po dokonalé fixaci řas bez barvy, zkuste fixační řasenku A'PIEU Born To Be Madproof Fixing Mascara Lv.1 01 Crystal. Ta je transparentní, dokonale odolává potu, slzám i drolení. Krásně řasy pozvedne a zafixuje.


 

Jakmile vám nebude stačit řasenka bezbarvá, můžete zvolit fixační řasenku černou. Ještě lepšího natočení docílíte, pokud jako první použijete kleštičky na řasy a až poté tuto řasenku. 

 




Žádné komentáře:

Okomentovat