Prohledat tento blog

pondělí 7. února 2022

Luxusní čisticí pěny s anti-age efektem

Dopřejte si exkluzivní pocit během čištění pleti! Luxusní přípravky MISSHA vás budou hýčkat. Dnes vám představíme dvě speciální čisticí pěny, se kterými určitě nešlápnete vedle. Mají omlazujcí účinky a kromě čištění o pokožku opravdu důkladně pečují.

Čisticí pěna se šnečím extraktem je jemná čisticí pěna kontrolující tvorbu mazu. Zanechává pokožku svěží a čistou. Obsahuje šnečí extrakt ( 3 %), který pokožku posiluje, obnovuje její ochrannou bariéru, minimalizuje nedokonalosti a zvyšuje elasticitu. Perfektní je například při problémech jako jsou jizvičky, zarudnutí, vrásky, skvrny a ztráta pružnosti.

 



Další složkou pěny je baobab pro zvýšení pružnosti a odolnosti, hydrataci a dodání omega 3,6 a 9 mastných kyselin. Ty jsou ideální pro dehydratovanou pleť. Ve složení najdeme i extrakt zeleného čaje. Tato pěna regeneruje buňky a má tedy anti-age účinky.

Druhou pěnou, kterou vám dnes doporučíme, je prémiová čisticí pěna s kolagenem a zlatem. Obsahuje 99.9% 24K zlato! Dokonale odstraňuje nečistoty, dodává vitalitu, rozjasňuje, má antibakteriální a antioxidační účinky. Pro pružnost a hydrataci obsahuje kyselinu hyaluronovou spolu s mořským kolagenem.


 

Oba produkty se nanášejí v malém množství do navlhčených dlaní, vypracují do pěny, nanesou na navlhčenou pokožku, rozmasírují a poté opláchnou vlažnou vodou.




Žádné komentáře:

Okomentovat