Prohledat tento blog

neděle 18. dubna 2021

Hluboká regenerace pro vaši pleť

MISSHA Time Revolution Regenerating je regenerační řada, která působí do hloubky a oddaluje stárnutí pokožky. Obsahuje ELASTIC LIPOSOME ™, který výživné látky přepraví do hlubších vrstev pokožky. 

Z mateří kašičky byl extrahován Pentapeptide-48, který regeneruje, vitalizuje a vyživuje. Ve složení najdeme i Polymyxin E, přírodní antibiotikum působící antibakteriálně a protizánětlivě. Vitamin C ze slanorožce evropského působí proti tmavým skvrnám a účinně sjednocuje tón pleti. Pokožka je zklidněná, vyživená a má hezký tón.

V řadě najdeme tyto produkty:

Pleťové mléko a esenci 2v1 


 

Regenerační dvoufázové pleťové sérum 


 

Změkčovač pleti


 

Regenerační pleťový krém  

Anti-age oční krém


 

 


1 komentář:

  1. Taky jsem po těchhle krémech pokukovala, ale nakonec mi pod stromečkem přistála tahle galvanická žehlička Nuskin, takže bylo vyřešeno a od té doby kupuji kosmetiku u Nuskinu. Pak to "napařím", jak říkám, žehličkou a přijde mi, že vše funguje skoro dvakrát tak lépe. Ale možná je to jen pocit a já zatím jedu jen na vlně toho, že jsem dostala super dárek. :) Používám to na regeneraci, proti vráskám, i na akné. I když proti vráskám to má trochu slabší účinnost, ale co by člověk taky v padesáti letech chtěl, když s vráskami bojuji už prakticky od třicítky. :)

    OdpovědětVymazat