Prohledat tento blog

neděle 7. dubna 2019

Tulipány jako složka kosmetiky?

Napadlo by vás, že tulipány mohou skvěle vyživit pleť? Nejde o právě běžnou složku, o to je ale zajímavější a cennější.

Tulipány jsou společně se sýry, dřeváky a větrnými mlýny neodmyslitelnými symboly Holandska. Patří k významnému vývoznímu artiklu a dělají parádu po celém světě. Původní domovinou tulipánů je přitom Čína, do Evropy se dostaly až koncem 16. století. Svou krásou si podmaňují milovníky květin a pěstují se v neuvěřitelně široké škále variant.

Síly složek tulipánů využívá obnovující pleťové sérum od A'PIEU: Dutch Tulip Blemish Serum. Holandský tulipán je obsažen z 60 % a má za úkol pleť bohatě vyživit.
Kromě tulipánů je sérum bohaté na kyselinu salicylovou, která má za úkol rozjasňovat, regulovat maz a odstraňovat odumřelé kožní buňky. Ve složení najdeme celou řadu přírodních extraktů. Pro příklad to jsou extrakty ženšenu, perel, šalvěje, kaktusu, pupečníku asijského, čajovníku nebo agaru.



Obnovující pleťové sérum s extraktem holandského tulipánu je k dostání v balení o objemu 45 ml s praktickou pumpičkou. Má za úkol pleť vyživit, rozjasnit, sjednotit a obnovit její hydrolipidovou rovnováhu.

Kromě séra existuje ještě obnovující pleťový krém s výtažky z tulipánů. Oba produkty jsou vhodné i na citlivou a problematickou pokožku.


Žádné komentáře:

Okomentovat