Prohledat tento blog

neděle 28. dubna 2019

Séra pro objem a výživu vlasů

Dopřát vlasům něco extra? Sáhněte po pečujícím séru, které jim navíc dodá patřičný objem. Aplikuje se na závěr procedury mytí, někdo ho dopřeje své kštici pravidelně, jiný občas. Praktické balení s pumpičkou umožní pohodlné dávkování. Důležité je vybrat přípravek vhodný právě pro váš typ vlasů, aby nebyly zbytečně zatížené, ale dostatečně jste využili jeho benefitů. Sérum se už dále nevymývá vodou, nechá se působit do dalšího mytí.

Jaké sérum zvolit pro větší objem a výživu vlasů?

Od značky SWISSPURE můžete vyzkoušet vyživující vlasové sérum SWISSPURE Mermaid Secret Hair Therapy Perfumed Hair Serum. Hodí se skvěle pro poškozené a oslabené vlasy. Složené je opravdu bohaté: korálová voda, arganový olej, jojobový olej a kolagen. Voní jemně a nevtíravě.


MISSHA má v nabídce sérum MISSHA Procure Extra Volume Hair Serum. Jeho lipozomové komplexy pronikají do hloubky vlasového vlákna a tím jej chrání před vlivy prostředí. Obsažený keratin posiluje, navrací pružnost a dodává objem. Další zajímavou složkou jsou výtažky z kukuřice. Ty mají za úkol stimulovat tvorbu elastinu a kolagenu, čímž se vlasy posilují a zpevňují.



Žádné komentáře:

Okomentovat