Prohledat tento blog

pondělí 18. března 2019

Ocet na vlasy? Jde to i elegantně!

Že ocet prospívá zdraví vlasové pokožky, to je poměrně známá věc. Kdo si ale vzpomene v koupelně s hlavou pod sprchou na to, že by měl svým vlasům dopřát octovou kúru? Nabízí se geniálně jednoduché řešení: péče, která už ocet obsahuje a dokonale využije jeho vlastnosti. Přitom krásně voní!

Díky octu získají vlasy lesk a hebkost. Udržuje pokožku hlavy v mírně kyselém pH, ta se nevysušuje a vlasy vypadají lépe.

Šampon sladce vonící po malinách, to je A'PIEU Raspberry Vinegar Hair Shampoo. Kromě octa obsahuje i malinový extrakt pro výživu vlasů i vlasové pokožky. Balení je půllitrové s praktickou pumpičkou. Vlasy jsou hydratované i po umytí, hebké a lesklé.


Vlasový zábal s octem A'PIEU Raspberry Vinegar Hair Cap dodá vlasům výživu díky obsahu malinového extraktu, fermentovaného rostlinného komplexu a fytokeratinu.


Vlasy nejprve umyjte šamponem a vysušte ručníkem. Zábal má podobu čepice. Nasaďte ho na celou délku vlasů a zafixujte nálepkou. Lehce vlasy promasírujte a nechte působit 10 až 12 minut. Pak opláchněte vlažnou vodou.



Žádné komentáře:

Okomentovat