Prohledat tento blog

pondělí 2. července 2018

Výživná anti-age pleťová řada s včelím pylem

Hydratační, vyživující a anti-age řada pleťových přípravků MISSHA Bee Pollen obsahuje jako hlavní ingredienci včelí pyl, a to až v množství 82 %, podle konkrétního produktu. Pleti dodává vitaminy a minerály, které zvyšují vitalitu pleti. Ve složení pak jsou i další extrakty a účinné látky. Celá řada se hodí i pro citlivou pokožku.

Jaké produkty v řadě najdeme?

Čisticí a hydratační pleťové mýdlo MISSHA Bee Pollen Renew Handmade Soap

Toto mýdlo čistí, ale zároveň i hydratuje a vyživuje. Obsahuje včelí pyl, propolis a přírodní oleje. Vytváří bohatou pěnu a příjemně se používá.


Vyživující a hydratační anti-age esence MISSHA Bee Pollen Renew Treatment

Esence v podobě spreje. Obsahuje 82 % včelího pylu, zelený propolisový extrakt a také výtažky z růže, heřmánku a chryzantémy. Na tvář ji lze nastříkat nejen po vyčištění, ale i kdykoliv pro během dne. Hydratuje, vyživuje, obnovuje a má anti-age efekt.


Vyživující anti-age gelový pleťový krém MISSHA Bee Pollen Renew Cream

Tento gelový krém obsahuje kromě 40 % včelího pylu i kyselinu hyaluronovou, aljašskou vodu, propolis, pouštní med, extrakty z protěže, chryzantémy, heřmánku a růže. Je vhodný na suchou a zhrublou pokožku. Skvěle se vstřebává a nezanechává lepivý pocit. Aplikuje se jako poslední krok péče.



Protivrásková jednorázová pleťová maska MISSHA Bee Pollen Renew Sheet Mask

Plátýnková maska z bambusových vláken je napuštěna vyživujícím extraktem z včelího pylu, propolisu a protěže alpské. Má příjemné květinové aroma (heřmánek a růže z Damašku) pro dokonalou relaxaci.


Vyživující a hydratační anti-age pleťová ampule MISSHA Bee Pollen Renew Ampouler

Tato ampule s praktickým kapátkem v sobě skrývá výživný koktejl pro pokožku: 42 % včelího pylu, dále propolis, pouštní med, extrakt z chryzantémy a květinový komplex. Dodává pleti energii a bojuje s vráskami.






Žádné komentáře:

Okomentovat