Prohledat tento blog

pondělí 9. července 2018

Perlový komplex rozzáří vaši pleť

Líčíte se i v létě? Nevynecháte make-up a pudr? Zde je skvělý tip pro vás: lehká líčidla z řady Missha Radiance. Použitelná jsou celoročně a pleť rozzáří díky vzácnému perlovému komplexu.



Hydratační tekutý make-up MISSHA Radiance Foundation má vysokou krycí schopnost a dlouho na pleti vydrží. Nechybí ochranný faktor proti slunci SPF 20. Výborně kryje nedokonalosti, vyhlazuje, rozjasňuje a hydratuje. K dostání je v elegantní jednoduché lahvičce o objemu 35 ml a v několika odstínech podle podtónu pleti (Vanilla, Ivory, Sand, Fair).



Pod make-up doporučujeme podkladovou bázi, zejména na T-zónu a bradu. Pomáhá udržet make-up v super stavu celý den, vyrovnává tón, hydratuje a rozjasňuje. Určitý barevný nádech báze potlačuje nežádoucí tóny pleti. Například fialová podkladová báze vylepší nažloutlý odstín pleti.


Kompaktní pudr MISSHA Radiance Pact dovede líčení k dokonalosti a dodá jí hedvábný vzhled. Jemné částečky pudru pomáhají zakrývat nedokonalosti a dokonale zakryjí póry. Pudr má ochranný sluneční faktor 27.


Na výběr jsou odstíny jako Sand či Vanilla. Do tohoto pudru si můžete koupit náhradní náplň a neplatit zbytečně za celé nové balení.



Žádné komentáře:

Okomentovat