Prohledat tento blog

úterý 8. května 2018

Noví pomocníci pro čištění pleti

Pleť lze čistit nejen dobře známými kosmetickými tamponky. Představme si tři pomocníky pro (nejen) večerní rutinu. Usnadní odličování a oživí každodenní rituál.

Silikonový kartáček

Čisticí silikonový kartáček dokonale využívá vlastností tohoto moderního materiálu a přináší je do vaší koupelny. Zbavuje pleť nečistot, aniž by ji poškodil a poškrábal. Má velmi jemné štětinky příjemné na dotek, jimiž odstraňuje odumřelé buňky a dočišťuje pokožku. Umožní příjemnou masáž a prokrvení, což zlepší účinky následně aplikovaných přípravků. Kartáček pohodlně padne do ruky a použití je jednoduché: navlhčete jej a jemnými krouživými pohyby pleť masírujte. Následně můžete nanést vaše oblíbené pečující přípravky. Po každém použití kartáček samozřejmě pečlivě opláchněte. Silikon se v čistotě udržuje velmi snadno.



Mycí houba

I na obličej existuje speciální mycí houba. Určitě z vlastní zkušenosti víte, že použitím houby vytvoříte bohatou pěnu bez ohledu na použití čisticího přípravku. Houbu lze zkombinovat s čisticím gelem, krémem, mlékem i mýdlem. Stačí přípravek nanést v malém množství na navlhčenou houbičku a třením krouživými pohyby vytvořit pěnu.



Přírodní houby na obličej

Bílá houba na čištění pleti se skládá z přírodní houby a bílého jílu. Černá zase z přírodní houby a bambusového uhlí. Odstraňují jak nečistoty, tak i odumřelé buňky. Na rozdíl od těch umělých obsahují i živiny a minerály, které pokožka ocení.


Houbičku stačí před použitím namočit vodou. Nanesete přípravek a krouživými pohyby pokožku masírujete. Po každém použití doporučujeme houbu vymýt antibakteriálním mýdlem nebo alespoň důkladně propláchnout vodou a nechat zaschnout, ale ne úplně. Doporučuje se po dvou, maximálně třech měsících používání vyměnit za novou.

Žádné komentáře:

Okomentovat