Prohledat tento blog

středa 2. května 2018

Exkluzivní sada s kolagenem a zlatem

Hledáte něco opravdu exkluzivního pro vaši pleť? Dopřejte jí kolagen v kombinaci se zlatem, to vše jako luxusní krém.

Můžete si vybrat, zda vás více láká krém intenzivní vyživující, nebo prémiový hydratační. A aby toho nebylo málo, vyzkoušíte rovnou oba, prodávají se totiž v celé sadě s dalšími produkty. Vždy je jeden z krémů ve větším balení 50 ml a druhý jako miniatura 7 g, rozhodněte se tedy, který vás láká o něco více. A ke krémům obdržíte ještě prémiový filler o objemu 3 ml.



Oba krémy obsahují 24K zlato a také mořský kolagen. Zlato pleť rozjasňuje, má dále účinky antibakteriální a antioxidační. Kolagen spolu se zlatem představuje pro pokožku viditelnou vzpruhu. Brání předčasnému vzniku vrásek, přičemž účinně jej doplňuje kyselina hyaluronová.

Intenzivní vyživující krém s 24K zlatem: tento krém má hutnější strukturu, bohatě vyživuje pleť je po něm vitálnější a elastičtější.



Prémiový hydratační krém s 24K zlatem má gelovou strukturu, je lehčí a intenzivně hydratuje.



Součástí sady je pak i prémiový filler, který okamžitě vypíná pleť a zlepšuje vzhled vrásek. Jemně se vklepává do potřebných oblastí.


Vyberte si jednu ze dvou sad, vyzkoušíte v každém případě oba krémy, a zjistíte, který je vašemu srdci (a hlavně pleti) bližší.


Žádné komentáře:

Okomentovat