Prohledat tento blog

pondělí 20. listopadu 2017

Padají vám vlasy? Zkuste řadu Scalp Therapy


Na podzim a ze začátku zimy přirozeně vlasy vypadávají trochu více. Jak dopad tohoto nepříjemného jevu zmírnit? Zkuste řadu Scalp Therapy od značky Missha založenou na přírodních složkách. Vlasy posiluje, snižuje jejich vypadávání a zlepšuje jejich vzhled. A co více, bojuje proti lupům.

Šampon MISSHA Scalp Therapy Shampoo se perfektně hodí, pokud z hřebene pravidelně vytahujete chomáče vlasů a na vině není žádná vážnější příčina, pouze jejich přirozená obnova nebo to, že vlasům zkrátka „něco chybí“. Posílit je můžete zevnitř různými doplňky stravy, i zvenčí tímto šamponem. 



Šampon je bohatý na rostlinné výtažky pečující o pokožku hlavy, jejíž dobrá kondice představuje základ pro zdravé vlasy. K hlavním složkám patří:

Biotin a niacinamid
Výživa vlasů a podpora jejich růstu, dodávají objem a měkkost.

Provitamin B5
Váže se na povrch keratinu, udržuje soudržnost vlasového vlákna, které je pak silnější.

Dexpanthenol
Výživa a ochrana před vnějšími vlivy.

Pyrithion zinečnatý
Antibakteriálně a fungicidně působící látka, účinkuje i proti lupům.

Šalvěj
Působí protizánětlivě, protiplísňově, osvěžuje a tonizuje.

Jojobový olej
Dodává živiny

Rozmarýn
Prokrvuje pokožku

Levandule
Hydratuje.

To jsou hlavní složky šamponu, dále v něm najdeme třeba i extrakty ze zlata a stříbra, takže složení je opravdu zajímavé a bohaté.

Používá se jednoduše: nanese na mokré vlasy, promasíruje, nechá působit až 3 minuty a opláchne.

Dalším krokem péče o vypadávající vlasy je tonizační sprej MISSHA Scalp Therapy Tonic Spray. Ten působí na pokožku hlavy i vlasy. Kyselina salicylová redukuje maz v pokožce a tvorbu lupů, mentol zase zlepšuje prokrvení a mírní svědění. Růst vlasů podporuje extrakt ze zeleného čaje s kofeinem, podrážděnou pokožku zklidní aloe vera. Sprej krásně voní díky ovocným extraktům. 



Tento tonizační sprej naneste po umytí vlasů a jejich vysušení ručníkem. Nastříká se na vlasy, jemně promasíruje pokožka hlavy a nechá působit. Nesplachuje se.


1 komentář:

  1. No to zní dobře a i docela přírodně zajímalo by mě složení. Jinak určitě vyzkouším jelikož už si nevím rady jsem po porodu skoro půl roku a pořád kojim a už jsem uvažovala o takovém zákroku jestli se situace nezlepší, zkouším různé přírodní zábaly,masky a šampony ale pořád vlasy padají a ani se moc neregeneruji, už jsem docela bezradná.

    OdpovědětVymazat