Prohledat tento blog

neděle 1. října 2017

MISSHA Time Revolution Bridal Cream: rozjasněte a zpevněte svou pleť

Pevná, hydratovaná a zářivá pleť je snem každé ženy. Ne každá jsme ale od přírody vybavená bezproblémovou pletí, vždycky je co zlepšovat. Kvůli hektickému životnímu stylu a ne úplně čistému životnímu prostředí své pokožce mnoho dlužíme. Missha představuje dva krémy, které dodají pleti to, co jí chybí: jeden pevnost, druhý zase jas – Missha Time Revolution Bridal Cream.


Zpevňující krém

Zpevňující pleťový krém Time Revolution Bridal Cream (Repair Firming) pokožku pomáhá vypnout, zpevnit a zjemnit zároveň. Má vysokou koncentraci výživných složek, především kostivalu lékařského a dalších bylin, a příjemnou elastickou strukturu. Vhodný je i na citlivou a podrážděnou pokožku.

Rozjasňující krém

Druhým krémem je rozjasňující Time Revolution Bridal Cream (Blooming Tone Up), který pleť vitalizuje, hydratuje a rozjasňuje. Má hydratující krémovou texturu a vysoký obsah mléčných bílkovin. Stejně jako výše popsaný krém, i tento se hodí pro citlivou pokožku.


Oba tyto krémy se používají jako poslední krok péče o pleť po jejím vyčištění. Stačí je nanést v přiměřeném množství a lehce „vťupkat“ až do vstřebání.





Žádné komentáře:

Okomentovat