Prohledat tento blog

úterý 12. září 2017

Masážní krémy Near Skin Self Control: věnujte své pleti denně několik minut navíc!

Je libo něco extra pro vaši pleť? Co třeba pleťový masážní krém? Neslouží ke klasické masáži, jak by možná název mohl napovídat, ale k péči o pokožku. Po nanesení pleť dvě až tři minuty masírujte pro zvýšení efektu. A to nejlépe vklepáváním. Některý produkt je třeba smýt, jiný se nechá vstřebat. V nabídce jsou tři takové masážní krémy.


Čisticí masážní krém MISSHA NearSkin Self Control Purifying Massage dokáže odstranit i v hloubce usazené nečistoty. Těm se v dnešní době nevyhneme, a to i kvůli znečištěnému životnímu prostředí. Kromě vyčištění poskytuje krém hydrataci a výživu, ve složení najdeme kyselinu hyaluronovou i bílý chřest. Přípravek naneste na pleť. Bude nejprve transparentní, ale po dvou až třech minutách masáže změní baru na bílou. Poté ho smyjte nebo setřete ubrouskem.



Masážní krém MISSHA NearSkin Self Control Sticky Massage se do pleti vmasíruje vklepáním po jejím vyčištění. Nesmývá se. Dodá pleti kolagen a 11 esenciálních aminokyselin.


Peelingový masážní krém MISSHA Near Skin Self Control Peeling Massage pomáá pleť zbavit odumřelých buněk a zjemňuje ji. Vitaminové kapsule a peptidy se dostanou lépe do hloubky pokožky, těšit se můžete na rozjasnění a vyšší elasticitu pokožky. Tento krém se aplikuje na suchou pokožku, nechá chvíli působit, poté jím ještě dvě až tři minuty pleť masírujte. Na závěr se opláchne vlažnou vodou.






1 komentář:

  1. Hmm to zní opravdu lákavě. Docela by mě zajímalo jestli by se takový masážní krém dal použít třeba i na takové smyslné masáže kde hrají roly všechny aspekty jak vůně, hudba ale i třeba prostředí. Zajímalo by mě jestli je krém dobře roztíratelný a za jak dlouho se třeba vstřebá.

    OdpovědětVymazat