Prohledat tento blog

sobota 10. června 2017

Řada přípravků pro šetrný peeling

Peeling odstraní odumřelé buňky, pleť je po něm rozzářená, obnovená a má šanci rozvinout se do své krásy. Kdo nechce pokožku dřít hrubými zrníčky, měl by vsadit na velmi jemné peelingové přípravky, třeba ty z řady MISSHA Super Aqua Smooth Skin s rostlinnými extrakty. Peelingový krém, pěna, gel, tampónky, nebo toner? Je to na vás. Hlavní účinnou složkou jsou povrchově aktivní látky rostlinného původu – kyseliny AHA, BHA a PHA. Ty odstraňují odumřelé buňky, rozpouštějí maz a dodávají pleti hedvábný finiš. Pokožce pak nechybí ani hydratace.



Peelingový toner můžete používat klidně každý den. Pleť čistí, vyhlazuje a posiluje. Stačí jej jemně „vťupat“ do vstřebání.



Pro použití čisticího pleťového gelu si nejdříve navlhčete dlaně, vytvořte bohatou pěnu a tu aplikujte na obličej masážními pohyby. Důkladně smyjte vlažnou vodou.


Peelingová pleťová pěna s masážními bublinami pomáhá odstraňovat nejen odumřelé buňky, ale také „vytahuje“ nečistoty z pórů. Je tedy účinným pomocníkem v boji s černými tečkami. Obsahuje navíc extrakt z limetky pro zpevnění a zjemnění pokožky zároveň. Pěna se aplikuje na suchý obličej, nechá působit maximálně 10 minut a smyje vlažnou vodou. Používat by se měla jednou až dvakrát týdně.



Peelingový krém je vhodný i pro citlivou pokožku. Duální komplex AHA a PHA kyselin v koncentraci 3 % je doplněn složkou pentavitin-R, která mírní podráždění a dodává hydrataci.



Někomu budou vyhovovat nejvíce jemné peelingové tampóny s extrakty z koniklece, aloe a šruchy. Balení jich obsahuje 60 ks. Používají se na očištěnou a suchou tvář, poté se opláchněte vodou. Používat je můžete denně a skvělé jsou i na cesty.





Žádné komentáře:

Okomentovat