Prohledat tento blog

neděle 25. června 2017

Čisticí pěny s extrakty ze semínek

Semínka rostlin obsahují vysokou koncentraci účinných látek. Jsou proto hlavní složkou nejen různých potravin a výživových doplňků, ale i přírodní kosmetiky. To platí i o řadě nových čisticích pěn na pleť od značky Missha s příznačným názvem: „Super Seed“. Neobsahují parabeny, sulfáty, silikony, minerální oleje, umělá barviva a další nežádoucí látky.



Proč "super semena"?

„Super semínka“ pomohou pleť vyživit, vyčistit a bojovat s některými jejími nedostatky. Bohatá pěna s hustými bublinkami umožní účinným látkám proniknout důkladně do pokožky a vyčistit ji. Objem pěn je 150 ml.

Pleťová čistící pěna s extraktem jadérek grapefruitu

Extrakt z grapefruitových jadérek pomáhá pleť nejen vyčistit, ale napíná ji a dodává pružnost. Grepová jadérka jsou bohatá na antioxidanty.


Pleťová čistící pěna s extraktem z borůvkových semínek

Po použití je pleť krásně vyživená a pružná.  Semínka borůvek v sobě koncentrují přírodní energii, živiny a antioxidační složky, ne nadarmo se jedná o „super ovoce“.


Pleťová čistící pěna s extraktem ze semen zeleného čaje

Hebká pleť bez nepříjemného napětí? Tu čekejte po vyčištění pokožky pěnou, která využívá sílu zeleného čaje. Jeho semínka toho mají pleti mnoho co nabídnout.



Pleťová čistící pěna s extraktem ze semen Yuja

Koncentrovaná energie semínek Yuja vaši pleť příjemně překvapí. Obohatíte ji i o vitamin C, pleť bude rozjasněná a vitální. 




Žádné komentáře:

Okomentovat