Prohledat tento blog

úterý 18. dubna 2017

Noční pleťové masky jako elixír živin


Spánek je pro pleť jako balzám. Proč jeho efekt ještě nepodpořit? Aplikujte na noc kvalitní pleťovou masku a probuzení bude vaše tvář o to hezčí.

MISSHA Flower Sleeping Mask udělá těžkou práci za vás a nestane se vám, že se ráno v zrcadle přes kruhy pod očima a zašedlou pleť nepoznáte. Samozřejmě, před aplikací masky je nezbytné pokožku důkladně zbavit make-upu a vyčistit. 

Tyto masky od Missha obsahují květinové extrakty, jež pleti předají spoustu cenných látek přírodního charakteru. Zmírní stres a povzbudí unavenou pleť. Zkrátka ráno se probudíte krásnější, než když jste šla spát. Produkt nelepí, jemně voní a rozhodně vám při spánku nebude nijak vadit. Večer ji nanesete a ráno vlažnou vodou smyjete. Poté budete pokračovat v běžné úpravě pokožky a líčení.  

První maskou je Flower Sleeping Mask Rose, tedy pleťová maska s extraktem z růže. Hlavní složka, tedy růže z Francie, pleť revitalizuje, vyhlazuje, regeneruje, obnovuje její tón, hydratuje, vyživuje… zkrátka tato královna květin toho umí poměrně hodně. Efekt ještě podporuje extrakt z aloe vera, jež pokožce poskytne několikavrstvou ochranu a vytvoří hydratační film. 


Noční pleťová maska s extraktem z kamélie MISSHAFlower Sleeping Mask Dongbaek má silné povzbuzující a vitalizující účinky. Výborná je na suchou pleť, u níž obnovuje hydrataci a osvěží ji. Regeneruje, zvláčňuje, chrání… prostě je osvěžujícím koktejlem. Spolu s kamélií obsahuje i slunečnicový olej nebo medový výtažek, takže se vaše pokožka má na co těšit.




Žádné komentáře:

Okomentovat