Prohledat tento blog

úterý 11. dubna 2017

Extrémní porce péče o mužskou pokožku – Missha For Men Extreme

Chcete potěšit svého muže nějakou novinkou z kosmetického světa? Zeje jeho polička v koupelně prázdnotou? Zkuste výrobky z řady Missha For Men Extreme, jsou perfektně přizpůsobené mužské pleti.

Hydratační gel na holení MISSHA For Men Extreme Shaving Gel umožní příjemné holení, šetrné k pokožce, bez nějakého zbytečného podráždění. Přípravek je gel, který se přemění po nanesení na tvář v bohatou pěnu. S tou jde holení raz dva, vousy jsou změkčené, tvář hydratovaná, co více si přát? Určitě ještě příjemnou vůni, na kterou se můžete těšit také.

Gelová textura pokryje rovnoměrně celou holenou plochu a pomůže k dokonalému oholení. Ve složení nechybí aloe vera pro zklidnění podráždění.


Další novinkou je čisticí pleťová pěna MISSHA For Men Extreme Bubble Foam, určená pro vyčištění pórů a odstranění nadbytečného mazu z pokožky. Triple Mesh System tvoří jemné, ale husté mikrobublinky, které se dostanou všude, kde je potřeba. Tyto elastické mikrobublinky pomohou pleť zbavit i velmi malých usazených částeček.

Tajemstvím této pěny je extrakt z rostliny zvané mýdelník. Navíc obsahuje i složku Fytoncid, která zklidní podrážděnou pokožku a zjemní ji. Čisticí pěna je opatřena pohodlnou pumpičkou, stačí 3 až 4 stisky, poté nanést pěnu na navlhčený omytý obličej, vmasírovat a opláchnout vlažnou vodou. Muži nemají rádi žádné složitosti co se týče péče o pokožku, proto se určitě nebudou zdráhat tuto pěnu pravidelně používat.






Žádné komentáře:

Okomentovat