Prohledat tento blog

neděle 12. února 2017

Už jste vyzkoušeli houbičku na make-up?

Pro aplikaci make-upu se dají použít prsty, štětce nebo houbičky. Někomu vyhovuje houbička ze všeho nejvíce a pouze s ní dosáhne dokonalého výsledku. Nedaří se vám práce se štětcem? Určitě ji vyzkoušejte.

Speciálně tvarovaná houbička MISSHA Water In Sponge poslouží k rovnoměrnému nanášení make-upu nebo BB krému. Do její špičky můžete navíc nanést tekutý korektor, podkladovou bázi či jiné líčidlo. Zakrýt nedokonalosti a připravit pleť na další produkty se vyplatí. Máte čas si dát záležet? Rozhodně to není zbytečný krok. 


Proč zrovna houbička?

Kvalitní výrobek make-up do pleti nádherně zapracuje a vytvoří přirozený vzhled pleti. Nedělá nánosy, a co je další obrovská výhoda, spotřebujete mnohem méně make-upu.

Jak ji používat

Pro hydratovaný a zářivý vzhled pokožky použijte houbičku navlhčenou, pro matný dlouhotrvající vzhled zase houbičku používejte na sucho. Make-up jemně „rozťupkejte“, není na tom nic složitého, chce to jen trochu cviku.

Nezapomeňte houbičku čistit

O houbičku je samozřejmě potřeba se starat a pravidelně ji čistit, nejlépe pomocí speciálních přípravků pro to určených. Použít se dá třeba gelový čistič houbiček MISSHA Puff Shower Cleanser nebo exkluzivní čistič na houbičky MISSHA The Style Perfect Brush Cleanser.

Žádné komentáře:

Okomentovat